Fensalir perhe- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta-, kehoterapia- ja doulapalvelut lämmöllä koko perheelle, Tuusulan Lahelassa

Kaipaatko rentoutumista ja omaa aikaa arjen keskelle? Onko selkäsi kipeä tai kärsitkö päänsäryistä? Vetääkö päätetyö niskan jumiin ja kumaraan? Onko sinun vaikea rentoutua tai nukutko huonosti?

Oletko raskaana ja koet olosi epämukavaksi? Haluatko valmentautua tulevaan synnytykseen henkisesti ja fyysisesti? Toivotko synnytyksesi pian käynnistyvän?
 
Onko vauvallasi tai lapsellasi vatsavaivoja, levottomuutta tai itkuisuutta? Nukkuuko vauvasi huonosti? Onko vauvallasi runsasta tai kivuliasta pulauttelua?

Fensalir perhe- ja hyvinvointipalvelut on sympaattinen ja asiantunteva koko perheen hoitola Keski-Uudellamaalla Tuusulan eteläpuolella lähellä Vantaan ja Nurmijärven rajaa. Meiltä löydät sinun ja perheesi tarpeisiin sopivat hyvinvointipalvelut rauhallisessa, kodinomaisessa ympäristössä.

Fensalirille ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet.

Palveluvalikoimastamme löytyy monipuolinen valikoima raskaushierontaa, klassinen hieronta, syvärentouttava hemmotteluhieronta, vauvahieronta, purentalihashieronta sekä doulapalvelut ja imetysohjaus.


Asiakaspalautteita Fensalir perhe- ja hyvinvointipalveluille

"Jäi rentoutunut ja "avoin" olo."

Katja

 "Kiitos, oli ihana Baby Balance- hieronta. Salla, hoidit vauvantahtisesti ja ammattitaitoisesti hieronnan. Saimme myös hyviä vinkkejä kotiin."

Julianna

 "Vauva syntyi aamuyöllä. Oliko hieronnan ansiota vai ei, mutta ei siitä ainakaan haittaa ollut. :) "

Jonna

 "Raskaushieronta on taikaa! Jumit jäivät hierontapöydälle ja olo on vielä päivienkin jälkeen rentoutunut. Nyt voin nauttia raskaudesta aidosti!" 

Pauliina

"Aina ihana Salla :)" 

Tiina

"Aivan ihana paikka, ja hoito oli todella rentouttava! Kannatti ajella kauempaakin." 

Fanny


Ajankohtaista Fensalir perhe- ja hyvinvointipalveluilla juuri nyt:

Fensalirin kanta-asiakkuus

Fensalir perhe- ja hyvinvointipalveluiden kanta-asiakkaana saat alennusta palveluistamme sekä kuukausittain vaihtuvat tarjoukset Fensalir Shopiin. Kanta-asiakkuus tuo rahanarvoista etua sinulle, joka haluat käydä huollattamassa kehoasi ja mieltäsi vähintään kerran kuukaudessa.


Fensalir perhe- ja hyvinvointipalvelut
Salir Ateljee Oy 3185395-4

Peltokierrontie 6 B
04330 Lahela (Etelä-Tuusula)

0445382286 (jätä viesti)

G-LBVH13L2ZT