Purentalihashieronta

Onko sinulla päänsärkyjä, joihin tavallinen hieronta ei tuo kunnollista helpotusta?
Narskutteletko hampaitasi öisin tai puretko niitä lujasti yhteen?
Onko sinulla kipuja, puutumista tai pistelyä kasvojen alueella?
Onko sinulla hammassärkyjä, joihin hammaslääkäri ei löydä selvää syytä eikä osaa auttaa sinua?

Tule purentalihashierontaan! Me osaamme auttaa sinua.


Purentalihasten käsittely

Purentalihaskäsittely lieventää ja rentouttaa pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueella sijaitsevaa lihasjännitystä ja kipua.

Sinun kannattaa hakeutua purentalihashierontaan, jos tavallinen hieronta ei helpota niska-hartia-alueen jännityksiä, sinulla on toistuvia migreenikohtauksia, puret paljon hampaitasi yhteen tai narskuttelet öisin, kasvojesi alueella on puutumisen ja pistelyn tunnetta tai jopa kipuja, hampaasi särkevät ilman hammaslääkärin löytämää syytä, leukasi ei aukea kunnolla tai se naksuu auetessaan, tai jos äänenkäyttösi (puhe, laulu) on hankaloitunut.

Suositeltava aika ensikäynnille on 75 minuuttia, jatkohoitona 60 tai 40 minuutin käynnit yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kivun ollessa hankalaa ja purentaongelmien ollessa vaikeita jatkohoitokin kannattaa valita 75 minuutin pituisena. Hierojasi antaa sinulle suosituksen jatkoajan pituudelle ja aikataululle.

Hoitokäynti aloitetaan aina huolellisella haastattelulla ja tutkimisella, jotta osaamme hoitaa sinua yksilöllisesti, ja sinä saat parhaan mahdollisen avun.

Purentalihashierontaa tekevät Fensalirilla koulutetut hierojat, jotka ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.
Löydät meidät nimellämme
 Valviran JulkiTerhikistä.

Hierontaotteet ja -metodit

Purentalihashieronnassa käsitellään rinnan ja kaulan lihakset, selkää ja niskaa sekä kasvojen ja pään aluetta. Purentalihaksia hoidetaan sekä suun ulko- että sisäpuolelta.

Hoito toteutetaan klassisen hieronnan ottein ja metodein. Tarvittaessa hyödynnetään muita tekniikoita kuten mobilisointia ja fasciakäsittelyä. Fasciakäsittelyssä voidaan hyödyntää mm. imukuppeja ja fasciarautaa.

Urheiluhieroja Tiia tekee 10 € lisämaksulla myös kuivaneulausta (Dry needling). Kuivaneulaus tuo parhaimmillaan välittömän helpotuksen kipuun. Kuivaneulaus tehdään steriileillä akupunktioneuloilla lihasten triggerpisteisiin.

Hoidon ei kuulu sattua, mutta etenkin suun sisäpuolen hoito voi olla hetkellisesti kivuliasta mikäli lihakset ovat kovin jännittyneitä. Pyrimme kuitenkin hoitamaan sinua niin, että myös suun sisäpuolen hoito on siedettävää.

Suun sisäpuolen lihasten käsittely toteutetaan käyttäen steriilejä hanskoja.

Hoidon jälkeen saat myös ohjeita vaivasi kotihoitoon.

Esteitä hieronnalle ovat mm. akuutit tulehdukset ja ihosairaudet, keskushermostoperäinen halvaus, hemofilia eli verenvuototauti, akuutti venähdys, lihas- tai nivelrepeämä tai ruhje, luunmurtuma, syöpä*, laskimotukos* tai sydänsairaus*.

Ethän myöskään tule hierontaan humalassa tai krapulassa.

(* keskustele lääkärin kanssa ennen hieronta-ajan varaamista)


"Suosittelen lämpimästi."
Kirsi
"Sain osaavaa hoitoa ja jatko-ohjeistusta vaivani kuntoutukseen."
Kaisa
"Tiia on huippu!"
Sallamari
Tutustu blogiimme!