Raskaushieronta

Fensalirin yksilöllinen raskaushieronta - MamaMassage®

Monipuoliset, ammattitaitoiset ja yksilölliset palvelumme sinulle raskausaikaan. Hoitamalla itseäsi helpotat omaa oloasi, edistät henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi, vähennät raskaudenaikaista stressiäsi, sujuvoitat tulevaa synnytystäsi ja vaikutat positiivisesti vauvasi tulevaisuuteen.
Raskaushierontaan voit tulla myös synnytyksen jälkeen palautuaksesi ja kuntoutuaksesi tai ihan vain saadaksesi hetken omaa aikaa ja rentoutumista.


Fensalirin yksilöllinen raskaushieronta

Suosittu raskaushierontamme yhdistää rentouttavaa ayurvedista hierontaa, klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa, guashaa, akupainantaa ja imukuppihierontaa sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Voit valita myös hoitoosi ihanan eteerisen öljyn.

Jokainen hoito sisältää pään ja niskan huolellisen hieronnan sekä ihanan jalkahieronnan ja vyöhyketerapeuttisten heijasteiden hoidon.

Hoidon pituuden ja sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan hieromme jalkasi, selkäsi, lantion alueen ja kädet käyttäen niitä hoitometodeja, jotka sopivat juuri sinulle. Jokainen raskausajan hierojamme käyttää eri tekniikoita hieman vaihdellen.

Hoito voi olla otteiltaan lempeä, napakka tai jotain siltä väliltä. Hieronnan ei kuulu sattua, makea kipu on aina maksimi. Tarkoitus on, että rentoudut hyvin, jolloin kehosi ottaa hoidon parhaiten vastaan.

Yksilöllinen raskaushieronta sopii hyvin myös synnytyksen jälkeen. Voit tulla hoitoon heti, kun sinulle sopii. Jos voit olla jo vatsallasi ongelmitta ja haluat puhtaasti rentouttavan ja rauhoittavan hoidon sekä omaa aikaa, voit valita Fensalirin rentouttavan hieronnan.

MamaMassage®

MamaMassage® on äitiyshierontaa raskaana oleville ja synnyttäneille. Hoidossa käytetään klassisen hieronnan tekniikoita: hierontaa, mobilisaatiota, fasciakäsittelyä ja passiivisia venytyksiä. Hoitokäyntiin voidaan sisällyttää/lisätä myös Spinning Babies -tekniikoita.  

Hoito on yksilöllinen ja turvallinen sinulle ja vauvallesi, ja sen tekee raskausaikaan ja äitiyshierontaan erikoistunut koulutettu hieroja, terveydenhoitoalan ammattilainen.  

MamaMassage® -hieronnalla lisätään hyvinvointiasi odotusaikana, vähennetään kipujasi, valmistetaan kehoasi tulevaan synnytykseesi ja tuodaan sinulle hyvää oloa sekä henkisesti että fyysisesti.

Jos olet jo synnyttänyt, hoito auttaa sinua synnytyksestä palautumisessa, hoitaa imetysajan tuomia kireyksiä ja kolotuksia, edesauttaa vatsalihasten erkauman kuntoutumista ja mahdollisten arpien parantumista.

Voit tulla raskauden jälkeiseen MamaMassage® -hierontaan heti, kun se sinulle sopii. Voit ottaa vauvan ja puolison/hoitajan vauvalle mukaan tarvittaessa, heille järjestyy mukavat odotustilat eikä sinun tarvitse näin olla kauan erossa vauvasta.

Raskaushierontaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa. Jos sinulla on ollut aikaisemmin keskenmenoja, alkuraskaudessasi on ollut keskenmenon vaara, sinulla on loppuraskaudessa etinen istukka, sinulla on paljon kipeitä ennenaikaisia supistuksia tai verenvuotoa emättimestä, keskustele lääkärisi kanssa ennen raskaushieronnan varaamista.

"Ihana kokonaisvaltaisesti rentouttava raskaushieronta. Vatsa rentoutui ja paineen tunne katosi."
Susanna

ensisynnyttäjä

"Vendulan raskausajan hieronta oli erittäin rentouttava kokemus. Vendulalla on ihanan napakat otteet, jotka pehmentävät jumeja mutta eivät kuitenkaan satu liikaa. Suosittelen lämpimästi."
Anonyymi palaute
"Olo hieronnan jälkeen on ihanan rento ja raukea! Palvelu oli todella ystävällistä. Ei mitään moitittavaa mistään!"
Anonyymi palaute
Blogiimme tulossa kirjoituksia mm. raskausajan hyvinvoinnista ja raskaushieronnan hyödyistä.