Raskaushieronta

MamaMassage® - Syvärentouttava raskaushieronta

Fensalirilla olemme erikoistuneet raskausajan hierontaan ja vyöhyketerapiaan sekä post partum- eli raskauden jälkeisen ajan hoitoihin. Löydät meiltä asiantuntevat ja monipuoliset palvelut perinataaliajan hyvinvointisi tueksi.

Hoitamalla itseäsi helpotat omaa oloasi, edistät henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi, vähennät raskaudenaikaista stressiäsi, sujuvoitat tulevaa synnytystäsi ja vaikutat positiivisesti vauvasi tulevaisuuteen.

Raskaushierontaan voit tulla myös synnytyksen jälkeen palautuaksesi ja kuntoutuaksesi tai ihan vain saadaksesi hetken omaa aikaa ja rentoutumista.


Syvärentouttava raskaushieronta

Suosittu raskaushierontamme yhdistää rentouttavaa ayurvedista hierontaa, klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa, guashaa, akupainantaa ja imukuppihierontaa sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Voit valita myös hoitoosi ihanan eteerisen öljyn.

Syvärentouttavassa raskaushieronnassa käydään läpi koko keho. Hoito aloitetaan pyyhkimällä jalat puhtaaksi lämpimin, kostutetuin liinoin. Hieronta aloitetaan pään, niskan ja kasvojen alueelta. Jalkaterät hierotaan huolellisesti vyöhyketerapiaa hyödyntäen. Jalat hierotaan rentouttavin, keinuttavin tekniikoin. Käsitellään kädet, hierotaan selkä kauttaaltaan ja painellaan lantion alueen lihakset tarpeen ja raskauden vaiheen mukaan.

Syvärentouttava raskaushieronta on lähtökohtaisesti lempeä hoito, mutta kireyksiin voidaan käyttää klassisen hieronnan otteita voimakkaammalla paineella syventämään hoidon vaikutuksia.

Hieronnan ei kuitenkaan kuulu sattua, makea kipu on aina maksimi. Tarkoitus on, että rentoudut kokonaisvaltaisesti, jolloin kehosi ottaa hoidon parhaiten vastaan ja oksitosiinitasosi pääsevät nousemaan.

Syvärentouttava raskaushieronta sopii hyvin myös synnytyksen jälkeen palauttavaksi hoidoksi. Voit tulla hoitoon heti, kun sinulle sopii.

MamaMassage® -raskaus- ja äitiyshieronta

MamaMassage® on äitiyshierontaa raskaana oleville ja synnyttäneille. Hoidossa käytetään klassisen hieronnan tekniikoita: hierontaa, mobilisaatiota, fasciakäsittelyä ja passiivisia venytyksiä. Hoitokäyntiin voidaan sisällyttää/lisätä myös Spinning Babies -tekniikoita.  

Hoito on yksilöllinen ja turvallinen sinulle ja vauvallesi, ja sen tekee raskausaikaan ja äitiyshierontaan erikoistunut koulutettu hieroja, terveydenhoitoalan ammattilainen.  

MamaMassage® -raskaushieronnalla lisätään hyvinvointiasi odotusaikana, vähennetään kipujasi, valmistetaan kehoasi tulevaan synnytykseesi ja tuodaan sinulle hyvää oloa sekä henkisesti että fyysisesti.

Jos olet jo synnyttänyt, hoito auttaa sinua synnytyksestä palautumisessa, hoitaa imetysajan tuomia kireyksiä ja kolotuksia, edesauttaa vatsalihasten erkauman kuntoutumista ja mahdollisten arpien parantumista.

Voit tulla raskauden jälkeiseen MamaMassage® -hierontaan heti, kun se sinulle sopii. Voit ottaa vauvan ja puolison/hoitajan vauvalle mukaan tarvittaessa, heille järjestyy mukavat odotustilat eikä sinun tarvitse näin olla kauan erossa vauvasta.

Katso myös:

Raskaushierontaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa.

Jos sinulla on ollut aikaisemmin keskenmenoja, alkuraskaudessasi on ollut keskenmenon vaara, sinulla on loppuraskaudessa etinen istukka, sinulla on paljon kipeitä ennenaikaisia supistuksia tai verenvuotoa emättimestä, keskustele lääkärisi kanssa ennen raskaushieronnan varaamista.

"Ihana kokonaisvaltaisesti rentouttava raskaushieronta. Vatsa rentoutui ja paineen tunne katosi."
Susanna

ensisynnyttäjä

"Virkeä ja rentoutunut olo Sallan hieronnan jälkeen. Ensimmäistä kertaa MamaMassagessa synnytyksen jälkeen ja nyt hyvillä mielin kohti liikkuvampaa arkea, kun tietää miten kroppa on palautunut."
Maija
"Olo hieronnan jälkeen on ihanan rento ja raukea! Palvelu oli todella ystävällistä. Ei mitään moitittavaa mistään!"
Anonyymi palaute
Blogiimme tulossa kirjoituksia mm. raskausajan hyvinvoinnista ja raskaushieronnan hyödyistä.