Three month baby girl is receiving chest

Vauvahieronta

Lempeä hoito pienelle rakkaimmallesi!

Itkeekö vauvasi paljon?

Onko vauvallasi paljon vatsavaivoja?

Pulautteleeko vauvasi runsaasti?

Onko vauvasi kovin levoton?

Nukkuuko vauvasi huonosti? 

Oletko väsynyt, huolestunut ja neuvoton?

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas, vauvalle hyvin miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto. Nimensä mukaisesti se yhdistää perinteistä hierontaa ja vyöhyketerapiaa.

Vauvat reagoivat hoitoon nopeasti, joten hyötyjä ovat nähtävissä jo yhden hoitokerran jälkeen.

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan ansiosta vauva rentoutuu ja rauhoittuu, lihasjännitykset vapautuvat, vauvan verenkierto paranee sekä vauvan mahdolliset kivut ja säryt helpottuvat, synnytyksestä johtuvat stressitilat (esimerkiksi jos synnytys on pitkittynyt tai hän on syntynyt imukuppiavusteisesti) vähenevät ja unen laatu paranee. Hoito parantaa myös vauvan vastustuskykyä ja mielialaa.

Hoidot tehdään sarjana, suositeltava hoitojen määrä on kolme kertaa noin viikon välein. Joskus tarvitaan myös neljäs tai viides hoitokerta. Hoitokerrasta 25-30 minuuttia käytetään vauvan hoitamiseen. Saat myös neuvoja siihen, kuinka itse voit hoitaa vauvaasi!

Vastaanottoni on Lahelassa Etelä-Tuusulassa.

Katso hinnasto alta.

 
 

Vauvahieronta on hyvä tapa tutustua omaan lapseen ja luoda häneen yhteys. Koin hyödylliseksi kädestä pitäen saadun opastuksen vauvahierontaan. Hieron vauvaani viikottain ja hän nauttii!

Elina, esikoispojan äiti

Hinnasto

Ensikäynti 50 min

52 €

Jatkokäynti (2./3. kerta) 40 min

42 €

Jatkokäynti (4./5. kerta) 30 min

36 €

Sarjahoito 50 min + 2 x 40 min 130 €

Hinnat sis. alv. 24 %

Kotikäynnit Uudellamaalla +10 € / käynti + matkakulut 0,53 € / ajokilometri (20 km ylittävältä osalta per yksisuuntainen matka)

Kotikäyntivaraukset suoraan Sirpalta 050 5929197