Fensalir on lämminsydäminen ja asiantunteva, erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin vastaava hyvinvointi- ja hierontayritys Lahelassa, Etelä-Tuusulassa keskellä kauneinta Uuttamaata.

Palveluistamme löydät sopivimmat sekä kaikenikäisille lapsille että kaikenlaisille vanhemmille.
 
Valitse esimerkiksi vauvaa odottavalle äidille tai vanhemmalle raskausajan hieronta tai vyöhyketerapia, synnyttäneelle MamaMassage® tai kraniosakraaliterapia, isälle tai sosiaaliselle vanhemmalle klassinen tai urheiluhieronta, uudelle pienokaiselle yksilöllinen vauvahieronta, taaperolle lasten vyöhyketerapia ja isommille lapsille vyöhyketerapia tai klassinen hieronta.

Isovanhemmat, ystävät ja sukulaiset voi palkita lastenhoidosta vaikkapa lahjakortilla hoitoon tai hierontaan.

Haastaviin ja stressaaviin aikoihin sekä muuten vain omaa aikaa ja itsehuoltoa antamaan toimii parhaiten rentouttava hieronta, vyöhyketerapia, kuumakivihieronta tai energiahoito.

Tarjolla myös lyhytterapiaa yksilö- ja parivastaanottona sekä doulapalvelut.


Raskaushieronta

Monipuoliset raskaus- ja synnytyksen jälkeisen ajan hierontamme sinun ja vauvasi parhaaksi.
Hieronta poistaa stressiä, parantaa unenlaatua, helpottaa tukalaa oloa, poistaa kipuja ja edesauttaa tulevaa synnytystä tai palauttaa jo menneestä synnytyksestä.

Saatavilla sekä yksilöllinen, erilaisia tekniikoita yhdistelevä raskaushieronta sekä klassisen hieronnan metodein tehtävä MamaMassage® -hieronta.

Vauvahieronta

Yksilöllinen vauvahieronta tehdään vyöhyketerapian ja/tai anatomisen tarkan BabyBalance®
-vauvahieronnan keinoin hoitajasta riippuen.
Hoidosta on apua vauvan vatsavaivoihin, refluksiin, levottomuuteen sekä kehon kipuihin, kiristyksiin ja asento-ongelmiin. Vauvan hyvinvoinnin edistäminen vaikuttaa vauvan koko tulevaisuuden hyvinvoinnin lisäksi myös koko perheen hyvinvointiin.
Sarjakortin saat huokeampaan hintaan.

Klassinen hieronta

Perinteinen hieronta lihaskipuihin ja -jännityksiin sekä rentoutumiseen, useassa eri pituusvaihtoehdossa. Fensalirilla työskentelevät koulutetut hierojat, joista jokaisen löydät omalla nimellään Valviran JulkiTerhikistä. Koulutettu hieroja on terveydenhuoltoalan ammattihenkilö.

Urheiluhieronta

Klassinen hieronta, joka ottaa huomioon urheilijan harjoituskauden ja lajinmukaiset tarpeet. Halutessasi urheiluhieronnan, varaa hieronta-aika urheiluhierojillemme. Kaikki urheiluhierojamme ovat koulutettuja hierojia.

Purentalihashieronta

Apua kasvojen alueen kipuihin, narskutteluun ja hankaliin jännityspäänsärkyihin. Valitse purentalihashieronta silloin, kun tavallinen hieronta ei auta pään, kasvojen ja niskan kipuihin. Purentalihashierontaa tekevät lisäkoulutuksen käyneet koulutetut hierojat.

Fasciakäsittely

Klassinen / urheiluhieronta, joka ottaa huomioon myös fascian liikkuvuuden ja kunnon. Hoitoa voidaan tehostaa fasciaraudoin ja imukupein. Fasciakäsittelyä tekevät lisäkoulutuksen käyneet koulutetut hierojat.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapialla hoidetaan koko ihmistä kokonaisuutena, edistetään terveyttä ja hyvinvointia aktivoiden kehon omia paranemisprosesseja.
Fensalirin vyöhyketerapia on koko kehon refleksologiaa. Vyöhyketerapia sopii erinomaisesti myös lapsille.
Vyöhyketerapeutillamme Sirpalla on vuosien kokemus refloksologisesta hoidosta.

Raskausajan vyöhyketerapia ja synnytyksen stimulointi

Vyöhyketerapia on toimiva ja suosittu hoito raskausaikana. Hoidolla voidaan rentouttaa, helpottaa tukalaa oloa, helpottaa ikäviä vaivoja kuten ummetusta ja närästystä sekä valmistella kehoa tulevaan synnytykseen.
Synnytyksen stimulointihoidon voit varata, kun sinulla on raskausviikkoja vähintään 39+0.

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapian juuret ovat biodynaamisessa osteopatiassa, ja sillä voidaan hoitaa mm. psyykkisiä ja fyysisiä traumoja, ylirasitustilaa, stressiä ja eri syistä johtuvia asentovirheitä. Hoito on miellyttävää ja erittäin rentouttavaa.

Energiahoito

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidolla vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon. Hoito on tehokasta ja lempeää. Energiahoidosta on apua sekä kehon että mielen kokemiin traumoihin.

Kuumakivihieronta

Suosittu, ihana ja syvärentouttava hoito lämpimin basalttikivin! Lämmön vaikutuksesta hieronta vaikuttaa syvimpiin lihaskerroksiin asti. Miellyttävä hoitoelämys hemmotteluun ja hyvinvointiin.

Erikoishieronnat

Fensalirilta löydät myös ihania yhdistelmähierontoja.

Fensalirin rentouttava hieronta yhdistää asiakkaan toiveiden sekä hoitajan osaamisalueiden mukaan klassista hierontaa, ayurvedista rentouttavaa hierontaa, guashaa, imukuppihierontaa, vyöhyketerapiaa, kraniosakraaliterapiaa, akupainantaa ja energiahoitoa.

Terapeuttinen hieronta yhdistää klassiseen hierontaan kraniosakraaliterapian ja energiahoidon keinoja. Hoito tehdään lempeällä, kivuttomalla kosketuksella herkästi asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Pään ja niskan energiahieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan lisäksi energiahoitoa, kraniosakraaliterapiaa sekä intialaisen päähieronnan metodeja.

Aromahieronta on lempeän rentouttava klassinen hieronta, johon saat valita itsellesi mieleisen eteerisen öljyn.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Terapeutti Susanne vastaa siihen tarpeeseen, joka julkiselta terveydenhuollolta jää perheiden kohtaamisessa ja auttamisessa vajavaiseksi.
Terapiaa ja keskusteluapua lapsettomuuteen, raskausaikaan sekä parisuhteen tai pikkulapsiperheen haasteisiin sekä yksilö- että paritapaamisina.

Tarvikevuokraus

Vuokraa Elle TENS -laite synnytykseesi! Tehokas luonnonmukainen tapa lievittää synnytystuntemuksia.

Doulapalvelut

Sivut doulapalveluille avataan pian.

Hoidot lapsille

Fensalir tarjoaa vyöhyketerapiaa sekä BabyBalance®-tekniikoihin perustuvaa lempeää hierontaa taaperoille ja pienille lapsille.

Liikuntaa ja urheilua harrastaville koululaisille suosittelemme klassista hierontaa lihashuolloksi.

Imetysohjaus

Asiantuntevaa imetysohjausta kaikkiin imetyksen haasteisiin sekä tulevaan imetykseen valmistautumiseen.

Imetys on herkkä asia, eikä julkisella terveydenhuollolla riitä aina resurssit riittävään imetysohjaukseen. Älä jää imetysongelmien kanssa yksin, tule vastaanotolle!

Fensalirin imetysohjaukseen kuuluu aina myös Baby Balance® -vauvahieronnan metodit tarpeen mukaan.

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät luonnonkosmetiikkaa, luomuoliiviöljysaippuoita, kehonhuoltovälineitä sekä affirmaatiokortteja raskauteen, synnytykseen, äitiyteen ja naiseuteen.