Raskaushieronta - Raskausajan vyöhyketerapia - Vauvahieronta - Vauvan ja lapsen vyöhyketerapia - Klassinen hieronta - Hemmotteluhieronnat - Doulapalvelut

Fensalir on lämminsydäminen ja asiantunteva, erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin vastaava hyvinvointi- ja hierontayritys Lahelassa, Etelä-Tuusulassa. Vastaanottotilamme ovat sympaattiset ja kodinomaiset, meille on mukava tulla. Tervetuloa!


Raskaushieronta helpottaa oloa, poistaa stressiä, parantaa unenlaatua ja valmistaa tulevaan synnytykseen.

Raskaushieronta

Monipuoliset raskaus- ja synnytyksen jälkeisen ajan hierontamme sinun ja vauvasi parhaaksi.

Raskaushieronta poistaa stressiä, parantaa unenlaatua, helpottaa tukalaa oloa, poistaa kipuja ja edesauttaa tulevaa synnytystä tai palauttaa kehoa ja mieltä jo menneestä synnytyksestä. Raskaushieronta synnytyksen jälkeen auttaa myös imetyksen sujuvuutta.

Saatavilla sekä syvärentouttava, eri tekniikoita yksilöllisesti yhdistelevä raskaushieronta sekä klassisen hieronnan metodein tehtävä MamaMassage® -raskaushieronta.

BabyBalance-vauvahieronta auttaa vauvan vatsavaivoihin, refluksiin, levottomuuteen, huonoon nukkumiseen sekä kehon kipuihin.

Vauvahieronta

Fensalir perhe- ja hyvinvointipalveluilla hoidetaan vauvoja BabyBalance® -vauvahieronnan keinoin. BabyBalance® -vauvahieronta hyödyntää yksilöllisten tarpeiden mukaan klassista hierontaa, perinteistä jäsenkorjausta, osteopatiaa, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa.

Vauvahieronnasta on tehokasta apua vauvan vatsavaivoihin, refluksiin, levottomuuteen, huonoon nukkumiseen sekä kehon kipuihin, kiristyksiin ja asento-ongelmiin.

Vauvahieronta vaikuttaa vauvan yleisen hyvinvoinnin lisäksi myös koko perheen hyvinvointiin sekä vauvan kehitykseen ja myöhempiin vaiheisiin edistämällä esimerkiksi motoriikan ja aivojen kehittymistä.

BabyBalance® -vauvahieronta on tehokkainta 3-5 kerran sarjahoitona. Vauvahieronnat tehdään mieluiten max viikon välein, mutta usein ensimmäiset kolme hoitokertaa olisi tehokkainta tehdä 3-4 päivän välein.

Hoitajasi antaa teille yksilöllisen hoitosuosituksen ensikäynnillä. Sarjakortin saatte huokeampaan hintaan.

Klassinen hieronta

Perinteinen klassinen hieronta on auttaa lihaskipuihin ja -jännityksiin, kiristävään oloon, jännityspäänsärkyyn, stressin purkuun sekä rentoutumiseen.

Klassisen hieronnan perusotteita ovat sively, hankaus, pusertelu, taputus ja täristely. Näiden lisäksi käytetään passiivisia venytyksiä ja mobilisoivia, urheiluhieronnasta tuttuja hierontaotteita hoidon tehostamiseksi.

Hieronnan paine räätälöidään tarpeidesi mukaisesti: hieronnan ei kuulu sattua niin paljon, että joutuisit jäykistämään kehoasi. Tällöin lihas ei voi rentoutua ja muokkautua. Niinkutsuttu "makea kipu" on maksimi.

Fensalirilla työskentelevät koulutetut hierojat, joista jokaisen löydät omalla nimellään Valviran JulkiTerhikistä. Koulutettu hieroja on terveydenhuoltoalan ammattihenkilö.

Purentalihashieronta helpottaa leuan ja kasvojen alueen kipua ja kireyksiä tehokkaasti.

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnasta saat tehokasta apua kasvojen alueen kipuihin, narskutteluun ja hankaliin jännityspäänsärkyihin. Valitse purentalihashieronta silloin, kun tavallinen hieronta ei auta pään, kasvojen ja niskan kipuihin.

Fensalirilla saat aina tarvittaessa purentalihashierontakäynnilläsi neuvoja kotihoitoon. Hieroja osaa opastaa sinua myös hengitys- ja äänenkäyttöasioissa, mikä tukee hyvinvointiasi.Perinataaliajan vyöhyketerapia

Raskausajan vyöhyketerapia - Synnytyksen stimulointi - Post partum -ajan vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on toimiva ja suosittu hoito raskausaikana sekä palauttavana hoitona synnytyksen jälkeen.

Raskausajan vyöhyketerapialla voidaan rentouttaa kehoa ja mieltä tehokkaasti, helpottaa tukalaa oloa ja ikäviä vaivoja kuten ummetusta ja närästystä sekä valmistella kehoa ja mieltä tulevaan synnytykseen.

Post partum -ajan vyöhyketerapia palauttaa synnytyksestä hellästi, helpottaa oloa, lisää maidoneritystä ja tasapainottaa syntyneen äidin/vanhemman keho-mieli-yhteyttä.

Synnytyksen stimulointihoidon vyöhyketerapialla voit varata, kun sinulla on raskausviikkoja vähintään 39+0. Stimulointihoito poistaa estoja luonnollisen synnytyksen käynnistymiseltä ja sujuvoittaa synnytystä.

Tarvikevuokraus - Elle TENS - La Bassine

Vuokraamme Elle TENS -laitteita ja La Bassine -synnytysammetta.

Elle TENS -laite on tehokas luonnonmukainen tapa lievittää synnytystuntemuksia. Se on helppo käyttää. Elektrodit kuuluvat vuokraan.

La Bassine -synnytysaltaan voit vuokrata koti- tai sairaalasynnytykseen tai pidentämään mahdollisuutta olla kotona ennen sairaalaan lähtemistä. Altaan mukana tulee tarvittavia välineitä, kuten vesiletkut, ilmapumppu ja suojapressu. Altaan muovisuoja asiakkaan tulee hankkia itse.Vauvat ja lapset hyötyvät myös hieronnasta ja vyöhyketerapiasta.

Hieronta ja vyöhyketerapia lapsille

Vauvat ja lapset hyötyvät myös kehonhuollosta.

Vyöhyketerapiasta ja vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta vauvat ja lapset saavat apua esimerkiksi kasvukipuihin, huonoihin yöuniin, levottomuuteen ja keskittymisvaikeuksiin, itkuisuuteen ja kipuihin. Hoidosta on apua myös motoriikan ja aivojen kehitykselle.

Pienen lapsen on vaikea kertoa, mikä hänellä on. Koko kehon lempeä, osaava hoito auttaa helpottamaan pienen oloa, vaikka juurisyy ei olisikaan tiedossa.

Urheilevalle, aktiiviselle tai esimerkiksi ergonomisesti haastavaa musiikki-instrumenttia soittavalle kouluikäiselle lapselle voi valita hoidoksi myös klassisen hieronnan.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Imetysohjaus tukee sinua ja perhettänne kaikissa imetyksen vaiheissa.

Imetysohjaus

Asiantuntevaa imetysohjausta kaikkiin imetyksen haasteisiin sekä tulevaan imetykseen valmistautumiseen.

Imetys on herkkä asia, eikä julkisella terveydenhuollolla riitä aina resurssit riittävään imetysohjaukseen. Älä jää imetysongelmien kanssa yksin, tule vastaanotolle!

Usein yllättävän pienistä asioista on merkittävää apua imetyksen onnistumiselle.

Fensalirin imetysohjaukseen kuuluu aina myös Baby Balance® -vauvahieronnan metodit tarpeen mukaan. Näin päästään poistamaan tai sulkemaan pois vauvan kehollisia esteitä imetyksen sujuvuudelle.