Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia eli koko kehon refleksologia - Metamorfinen hoito

Kärsitkö vatsavaivoista, migreenistä, unettomuudesta tai hankalista vaihdevuosioireista?
Oletko stressaantunut, väsynyt ja levoton?
Oletteko yrittäneet raskautta jo pitkään tuloksetta?
Tuntuuko siltä, että kierrät ongelmiesi kanssa vain kehää löytämättä ratkaisua tai tietä ulos?
Kaipaako kehosi huoltoa, mutta et pidä hieronnasta?
Kaipaatko kokonaisvaltaista, sinut kokonaisuutena huomioivaa hoitoa?

Vyöhyketerapialla hoidetaan ihmistä kokonaisuutena.


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on vuosituhansia vanha, lääketiedettä tukeva hoitomuoto, jolla stimuloidaan kehoa parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapialla on juurensa useassa eri kulttuurissa.

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa erilaisia kehon  jännitystiloja, kipuja, kiristyksiä, kolotuksia, särkyä, stressiä, unettomuutta, hormonaalisia ongelmia, aineenvaihdunnan ongelmia, lapsettomuutta, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, levottomia jalkoja, vatsavaivoja, refluksia, päänsärkyä ja migreeniä

Vyöhyketerapeuttinen hoito rentouttaa, aktivoi kehon toimintoja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lieventää ikäviä tuntemuksia kehossa. Hoito rauhoittaa ja piristää myös mieltä.

Vyöhyketerapia tehdään käsin sekä vyöhykepuikkojen avulla stimuloiden keholla olevia heijastepisteitä. Koko kehon refleksologiassa heijastepisteitä on eri puolilla kehoa, vaikka vyöhyketerapia onkin kuulu nimenomaan jalkapohjien ja korvien hoitamisesta.

Vyöhyketerapeuttinen lähestymistapa hoitaa ihmistä kokonaisuutena: ihminen on yhtä kuin hänen kehonsa, ajattelunsa ja tunteensa.


Vyöhyketerapia vauvoille

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa tehokkaasti myös vauvoja. Hoito rentouttaa ja tasapainottaa hoitaen vatsavaivoja, kehon kireyksiä sekä vähentäen pienokaisen itkuisuutta ja levottomuutta.

Varaa vauvallesi Vauvan vyöhyketerapia.

Metamorfinen hoito

Metamorfinen terapia on refleksologinen kosketushoito, joka avaa tunnelukkoja, syvärentouttaa, tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä lieventää stressiä.

Kehomme muistaa asioita. Solumuistiin varastoituu jopa ennen syntymäämme tapahtuneita asioita, jotka vaikuttavat usein elämäämme ilman, että ymmärrämme, mistä on kyse. Toistamme samoja kaavoja löytämättä ratkaisuja.

Metamorfisella hoidolla paikannetaan näitä kehollisia lukkoja avaten ja vapauttaen niitä.

Metamorfinen hoito tehdään hieromalla ja koskettamalla kevyesti selkärangan, jalkojen, pään ja käsien heijastepisteitä. Hoito on lempeää, kevyttä ja erittäin rentouttavaa.

Hoidon aikana mieli rauhoittuu, keho muuttuu elinvoimaisemmaksi ja unen laatu paranee.

Ihmiset reagoivat hoitoon yksilöllisesti. Yhden hoitokerran vaikutus jatkuu 2-4 päivää.

Vyöhyketerapia ja metamorfinen hoito sopivat lähes kaikille.

Vasta-aiheita vyöhyketerapialle ovat syöpä, elinsiirrot, tahdistin, verisuoniproteesit, kuume, tulehdussairaudet, voimakkaat mielenterveysongelmat sekä vasta tehdyt suuret leikkaukset. Raskauden kolmena ensimmäisenä kuukautena on suositeltavaa olla tulematta hoitoon.

Metamorfisen hoidon este on vakavat mielenterveyden ongelmat.

Ethän tule hoitoon sairaana, päihtyneenä tai krapulassa.

Vauvan voi tuoda vauvan vyöhyketerapiaan, kun hän on terve, ja hänen rokotuksestaan on kulunut vähintään neljä päivää. Rota-rokotuksen jälkeen tulisi odottaa kaksi viikkoa.

"Olen käynyt Sirpalla nyt kaksi kertaa hoidossa. Ensimmäinen oli metamorfinen hoito, ja sen ansiosta heräsin tarkastelemaan omaa elämäntilannetta ja vointiani tarkemmin. Hoitokokemukset ovat olleet erittäin miellyttäviä. Tuntuu, että on hyvissä ja hoitavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi."
Satu
"Suosittelen vyöhyketerapiaa. Ne on ihania, varsinkin viime kerta tuli itselleni tosi tarpeeseen ja sain apua. Kiitos hyvästä hoidosta!"
Carita
"En tiennyt juurikaan mitään vyöhyketerapiasta (ja olen hieman skeptinen luonne), mutta olin kyllä hoidon jälkeen niin pirteä ja rentoutunut, että aivan yllätyin! Odotan jo seuraavaa hoitokertaa."
Anonyymi palaute
Tulevasta blogistamme voit lukea lisää.