Fensalirin tiimi

Salla Valkeapää

Koulutettu hieroja, doula, äitiys- ja vauvahieroja

Hei! Olen Salla, Fensalirin perustaja ja kahden pojan äiti Tuusulasta.    

Sain esikoispoikani kesällä 2015, minkä myötä innostuin kouluttautumaan doulaksi. Hakeuduin myös kätilöopintoihin, jotka kuitenkin keskeytin löytäessäni suurimman kutsumukseni raskaus- ja vauvahierontatyöstä.
 
Valmistuin joulukuussa 2021 koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. Aikaisemmin olen opiskellut doulaksi Doulakassa sekä kouluttautunut vauva- ja raskausajan hierojaksi Elonaskelella. Olen käynyt myös MamaMassage-koulutuksen, Imetysohjaajakoulutuksen sekä aloittanut opintoni BabyBalance® -hoitajaksi Balance Care:lla. Olen suorittanut moduulit I (perusteet ja perushoitotekniikat) ja II (Refluksin hoito jäsenkorjauksen, vyöhyketerapian ja kiinalaisen lääketieteen metoidein).  

Haluan auttaa äitejä, isejä ja muita vanhempia, vauvoja ja koko perheitä voimaan paremmin mahdollisimman monipuolisesti ja yksilöllisesti. Uskon, että maailma paranee yksi vauva, yksi vanhempi ja yksi perhe kerrallaan!  
 
Teen yksilöllistä vauva- ja raskaushierontaa, klassista hierontaa ja purentalihashierontaa, aromahierontaa sekä syvärentouttavaa hemmotteluhierontaa. Minulle voit varata myös ajan jos haluat valmistautua tulevaan synnytykseesi yhdessä doulan kanssa, tai jos haluat harjoitella lempeää äänenkäyttö- ja hengitystekniikkaa (synnytyslaulua) synnytystäsi varten. Vuokraan myös Elle TENS -laitteita sekä La Bassine -synnytysallasta.    

Tervetuloa vastaanotolleni!

Susanne Salonmäki

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, perinataaliterapeutti, sosionomi

Hei! Olen Susanne, ihmisten elämäntarinoita, metsää ja värikkäitä irtokarkkeja rakastava tuusulalainen ja kahden lapsen äiti.    

Olen koulutukseltani Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä sosionomi.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jossa sinun vahvuutesi, voimavarasi ja niiden valjastaminen käyttöön ovat työskentelymme keskiössä. Lyhytterapia sopii hyvin ahdistuksen ja masennuksen hoitoon sekä erilaisiin elämän kriisitilanteisiin.    

Yritykseni Terapia- ja perhepalvelu Sauma vastaa myös vanhemmille siihen psyykkisen tuen tarpeeseen, joita neuvolapalvelut harvemmin pystyvät tarjoamaan. Sauma kulkee rinnallasi aina lapsihaaveesta pikkuvauvavuoden päättymiseen asti, eli koko perinataalivaiheen ajan, jotta sinulla olisi turvallisempi ja levollisempi mieli tavoitella perheenlisäystä.

Minulle voit varata aikaa sivujeni kautta: https://www.tpsauma.fi/

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Huom! Tällä hetkellä olen äitiyslomalla.