Hieroja ja doula Salla 2 pienempi.jpg

Salla

Koulutettu hieroja, doula, synnytyslauluvalmentaja, laulupedagogi, kahden pienen pojan äiti

Hei! Olen Salla, Fensalir äitiys- ja hyvinvointipalveluiden perustaja.

Sain esikoispoikani kesällä 2015, minkä myötä innostuin kouluttautumaan doulaksi. Hakeuduin myös kätilöopintoihin, jotka kuitenkin keskeytin löytäessäni suurimman kutsumukseni raskaus- ja vauvahierontatyöstä. Aloitin koulutetun hierojan opinnot tammikuussa 2021 Hierontakoulu Atlaksessa Espoossa. Valmistuin joulukuussa 2021.

Haluan auttaa äitejä, vauvoja ja perheitä voimaan paremmin mahdollisimman monipuolisesti ja yksilöllisesti. Uskon, että maailma paranee yksi vauva, yksi äiti ja yksi perhe kerrallaan!

Teen yksilöllistä vauva- ja raskaushierontaa, klassista ja purentalihashierontaa sekä hemmottelevia ja rentouttavia yhdistelmähoitoja.


Minulle voit varata myös ajan jos haluat valmistautua tulevaan synnytykseesi yhdessä doulan kanssa, tai jos haluat harjoitella lempeää äänenkäyttö- ja hengitystekniikkaa (synnytyslaulua) synnytystäsi varten. Vuokraan myös Elle TENS -laitteita sekä La Bassine -synnytysallasta.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Sallan CV

BabyBalance® 1 (BalanceCare Oy3-4/2022

Purentalihaskoulutus (Osteo&Voice Kirsi Vaalio) 1/2022

Koulutettu hieroja (Hierontakoulu Atlas) 12/2021

MamaMassage® -äitiyshierontakoulutus (SatuKoo) 11/2021

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan täydennyskoulutus (Elonaskel) 5/2019

Ääntö- ja hengitysväylän tutkiminen ja hoito (Osteo&Voice Kirsi Vaalio) 4/2019

Liikuta lasta lantiossa -koulutus (Kätilö, kädet ja sydän) 1/2018

Vyöhyketerapeuttinen raskaushierontakoulutus (Elonaskel) 11/2018

Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakoulutus (Elonaskel) 8/2018

Lasten ja nuorten hoitotyö ja lastenneuvolaharjoittelu 15 op (Metropolia Klö/SH-opinnot) 5/2018

HYS Imetyskoulutus 3 h (Hyvinkään sairaala) 4/2018

WHO:n imetysohjaaja (20 h) 5/2017 

Doulakan doula 45 h + 6 synnytystä (Doulakka)  3/2017-6/2021 

Helkä-synnytyslauluvalmentaja (Laulava Doula) 2/2017 

 
Sirpan kuva.JPG

Sirpa

Doula ja vyöhyketerapeutti

Hei! Olen Sirpa, doula ja vyöhyketerapeutti sekä kolmen lapsen äiti Helsingistä. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen tradenomi, mutta jokunen vuosi sitten koin, että haluan siirtyä ihmisläheisempään työhön auttamaan ja hoitamaan muita. Hyppäsin pois myyntityön oravanpyörästä ja lähdin opiskelemaan vyöhyketerapiaa.

Valmistuin vyöhyketerapeutiksi Arja Hartemon koulusta Harmonetista keväällä 2017 ja enkelihoitajaksi Terhi Elon opista syksyllä 2017.

Olen toiminut Ensikodin vapaaehtoisena doulana seitsemän vuotta ja olen vetänyt Aktiivinen Synnytys ry:n keskusteluiltoja jo yli kuusi vuotta. Olen ollut mukana yli kolmessakymmenessä synnytyksessä. Äidit, raskaanaolevat ja vauvat ovat lähinnä sydäntäni.

Koska en ole lääkäri, en tee diagnooseja. Luontaishoidot eivät korvaa lääkärin hoitoa eivätkä lääkehoitoa, mutta tukevat niitä täydentävinä hoitomuotoina. Ihminen on kokonaisuus, keho ja mieli ovat "yhtä". Vyöhyketerapia tukee ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Anna hetki kehollesi ja mielellesi.

Lämpimästi tervetuloa vyöhyketerapiaan tai metamorfiseen hoitoon!

 
Kuva Outi.JPG

Outi

Akupunktiohoitaja, kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, lähihoitaja

Hei! Olen Outi, perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja. Opiskelin Kanadassa Ottawan International

Academy of TCM -oppilaitoksessa, jo valmistuin 2009. Opiskelin myös Naturopatian hoitomenetelmiä, kuten stressin hoitoa,

ravintoterapiaa, länsimaista yrttiterapiaa, Shiatsua ja Reikiä.

Olen koulutettu myös electroakupunktion,

kuivakuppauksen ja tuinan (dynaaminen, syvä ja rentouttava kiinalainen hieronta) sekä akupainannan tekniikoihin.

Olen toiminut moniammatillisissa työyhteisöissä ja

tehnyt kokonaisvaltaista, holistista terveyden edistämistyötä Kanadassa ja Suomessa yli 10 vuotta. Myös

länsimaisen terveydenhoidon peruskoulutukseni lähihoitajana tukee asiakkaan terveydellistä arviointia,

hoitomuotojen valintaa ja hoitoprosessia. Vaalin eettisistä, turvallista, asiakaslähtöistä palvelua.

Harjoitan perinteistä kiinalaista akupunktiota yhdistäen siihen manuaalisia hoitoja sekä ravintoterapiaa. Olen erikoistunut hedelmällisyyshoitojen tukemiseen akupunktion ja ravinto-ohjauksen avulla. Perheiden terveys ja hyvinvointi on minulle tärkeää, hoidan myös lapsia ja nuoria sekä tietysti raskaana olevia ja synnyttäneitä.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

 
Kuva Riikka.jpg

Riikka

Koulutettu hieroja

Hei, Olen Riikka, koulutettu hieroja Espoosta. Opiskelin Hierontakoulu Atlaksessa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2021. Opintojeni jälkeen olen täydentänyt osaamistani Purentalihashierontakoulutuksessa (Osteo&Voice Kirsi Vaalio). Aiemmalta koulutukselta olen oikeustradenomi. 

Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sai minut vaihtamaan alaa. Muiden auttaminen on palkitsevaa, ja haluan huomioida jokaisen hierontaan tulijan yksilöllisesti, erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioiden. 

Teen klassista hierontaa sekä purentalihashierontaa. Hieron myös raskaana olevia. Minua kiinnostaa myös BabyBalance -vauvahieronnan opinnot.

Lämpimästi tervetuloa huoltavaan tai rentouttavaan hierontaan!

 
Anne iso kuva.JPEG

Anne

Hermoratahieroja, vyöhyketerapeutti

Hei, olen Anne!

Teen Fensalirilla intialaisia ja ayurvedisia hoitoja sekä vyöhyketerapiaa, vyöhyketerapeuttista vauva- ja raskaushierontaa sekä hermoratahierontaa. Hoidot sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan.

Tule hoitoihin kokemaan hetki omaa aikaa, rentoutumista ja rauhoittumista.

Olen valmistunut hermoratahierojaksi talvella 2021 ja opiskelen parhaillaan mestarihermoratahierojaksi. Vyöhyketerapeutiksi valmistuin 2018. Osaamistani olen täydentänyt Elonaskelen vyöhyketerapeuttisen vauva- ja raskaushieronnan koulutuksissa. Olen käynyt myös imetysohjaajan (WHO) koulutuksen. Tavoitteenani on syventää vauvojen hoitoon liittyvää osaamistani myös tulevaisuudessa.

 
Massage

Tiia

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Hei, olen Tiia!

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta 2018. Tämän jälkeen olen lisäkouluttautunut monipuolisesti mm. nivelmobilisoinnin, kuivaneulaustekniikan ("Dry Needling"), fascia- ja triggerpisteiden käsittelyn sekä purentalihashieronnan ja leukanivelen mobilisointitekniikan saralla.


Työssäni kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja hoitosi rakennetaan aina kunnioittaen sinun toiveitasi oli se sitten rentoutumista tai ongelman hoitoa tai molempia. Kivunhoito on erityisesti sydäntäni lähellä.

Myös urheilijat ovat erittäin tervetulleita vastaanotolleni.


Lämpimästi tervetuloa hoitoon!