Hieroja ja doula Salla 2 pienempi.jpg

Salla

Koulutettu hieroja, doula, synnytyslauluvalmentaja, laulupedagogi, kahden pienen pojan äiti

Hei! Olen Salla, Fensalir äitiys- ja hyvinvointipalveluiden perustaja.

Sain esikoispoikani kesällä 2015, minkä myötä innostuin kouluttautumaan doulaksi. Hakeuduin myös kätilöopintoihin, jotka kuitenkin keskeytin löytäessäni suurimman kutsumukseni raskaus- ja vauvahierontatyöstä. Aloitin koulutetun hierojan opinnot tammikuussa 2021 Hierontakoulu Atlaksessa Espoossa. Valmistuin joulukuussa 2021.

Haluan auttaa äitejä, vauvoja ja perheitä voimaan paremmin mahdollisimman monipuolisesti ja yksilöllisesti. Uskon, että maailma paranee yksi vauva, yksi äiti ja yksi perhe kerrallaan!

Teen yksilöllistä vauva- ja raskaushierontaa, klassista ja purentalihashierontaa sekä hemmottelevia ja rentouttavia yhdistelmähoitoja.


Minulle voit varata myös ajan jos haluat valmistautua tulevaan synnytykseesi yhdessä doulan kanssa, tai jos haluat harjoitella lempeää äänenkäyttö- ja hengitystekniikkaa (synnytyslaulua) synnytystäsi varten. Vuokraan myös Elle TENS -laitteita sekä La Bassine -synnytysallasta.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Sallan CV

BabyBalance® 1 (BalanceCare Oy3-4/2022

Purentalihaskoulutus (Osteo&Voice Kirsi Vaalio) 1/2022

Koulutettu hieroja (Hierontakoulu Atlas) 12/2021

MamaMassage® -äitiyshierontakoulutus (SatuKoo) 11/2021

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan täydennyskoulutus (Elonaskel) 5/2019

Ääntö- ja hengitysväylän tutkiminen ja hoito (Osteo&Voice Kirsi Vaalio) 4/2019

Liikuta lasta lantiossa -koulutus (Kätilö, kädet ja sydän) 1/2018

Vyöhyketerapeuttinen raskaushierontakoulutus (Elonaskel) 11/2018

Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakoulutus (Elonaskel) 8/2018

Lasten ja nuorten hoitotyö ja lastenneuvolaharjoittelu 15 op (Metropolia Klö/SH-opinnot) 5/2018

HYS Imetyskoulutus 3 h (Hyvinkään sairaala) 4/2018

WHO:n imetysohjaaja (20 h) 5/2017 

Doulakan doula 45 h + 6 synnytystä (Doulakka)  3/2017-6/2021 

Helkä-synnytyslauluvalmentaja (Laulava Doula) 2/2017 

 
Sirpan kuva.JPG

Sirpa

Doula ja vyöhyketerapeutti

Hei! Olen Sirpa, doula ja vyöhyketerapeutti sekä kolmen lapsen äiti Helsingistä. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen tradenomi, mutta jokunen vuosi sitten koin, että haluan siirtyä ihmisläheisempään työhön auttamaan ja hoitamaan muita. Hyppäsin pois myyntityön oravanpyörästä ja lähdin opiskelemaan vyöhyketerapiaa.

Valmistuin vyöhyketerapeutiksi Arja Hartemon koulusta Harmonetista keväällä 2017 ja enkelihoitajaksi Terhi Elon opista syksyllä 2017.

Olen toiminut Ensikodin vapaaehtoisena doulana seitsemän vuotta ja olen vetänyt Aktiivinen Synnytys ry:n keskusteluiltoja jo yli kuusi vuotta. Olen ollut mukana yli kolmessakymmenessä synnytyksessä. Äidit, raskaanaolevat ja vauvat ovat lähinnä sydäntäni.

Koska en ole lääkäri, en tee diagnooseja. Luontaishoidot eivät korvaa lääkärin hoitoa eivätkä lääkehoitoa, mutta tukevat niitä täydentävinä hoitomuotoina. Ihminen on kokonaisuus, keho ja mieli ovat "yhtä". Vyöhyketerapia tukee ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Anna hetki kehollesi ja mielellesi.

Lämpimästi tervetuloa vyöhyketerapiaan tai metamorfiseen hoitoon!

 
Vendula.JPG

Vendula

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Moikka! Olen Vendula Fischerova. Olen kotoisin Prahasta, Tsekistä, jossa aikanaan valmistuin psykologian maisteriksi erikoistuen kriisinhoitoon. Muutin Suomeen vuonna 2011. Puhun sujuvaa suomea sekä tietenkin tsekkiä ja englantia.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Stadin aikuis- ja ammattiopistosta vuonna 2020. Erikoisosaamistani on klassinen hieronta, raajanivelten mobilisointi sekä kinesioteippaus käyttäen myös urheiluhieronnan tekniikoita ja urheiluteippausta. Teen myös kuivakuppausta ja ihanan rentouttavaa kuumakivihierontaa.


Rakastan uutta työtäni. Luonteeltani olen empaattinen ja ystävällinen. Tykkään työskennellä erilaisten ihmisten kanssa, kohtaan sinut yksilönä. Uskon, että kehomme ja mielemme ovat yhteydessä toisiinsa, jolloin keskittyminen fyysiseen hyvinvointiin voi auttaa meitä tuntemaan olomme paremmaksi sekä henkisesti että emotionaalisesti.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

 
Massage

Tiia

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Hei, olen Tiia!

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta 2018. Tämän jälkeen olen lisäkouluttautunut monipuolisesti mm. nivelmobilisoinnin, kuivaneulaustekniikan ("Dry Needling"), fascia- ja triggerpisteiden käsittelyn sekä purentalihashieronnan ja leukanivelen mobilisointitekniikan saralla.


Työssäni kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja hoitosi rakennetaan aina kunnioittaen sinun toiveitasi oli se sitten rentoutumista tai ongelman hoitoa tai molempia. Kivunhoito on erityisesti sydäntäni lähellä.

Myös urheilijat ovat erittäin tervetulleita vastaanotolleni.


Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

 
Anne iso kuva.JPEG

Anne

Hermoratahieroja, vyöhyketerapeutti

Hei, olen Anne!

Teen Fensalirilla intialaisia ja ayurvedisia hoitoja sekä vyöhyketerapiaa, vyöhyketerapeuttista vauva- ja raskaushierontaa sekä hermoratahierontaa. Hoidot sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan.

Tule hoitoihin kokemaan hetki omaa aikaa, rentoutumista ja rauhoittumista.

Olen valmistunut hermoratahierojaksi talvella 2021 ja opiskelen parhaillaan mestarihermoratahierojaksi. Vyöhyketerapeutiksi valmistuin 2018. Osaamistani olen täydentänyt Elonaskelen vyöhyketerapeuttisen vauva- ja raskaushieronnan koulutuksissa. Olen käynyt myös imetysohjaajan (WHO) koulutuksen. Tavoitteenani on syventää vauvojen hoitoon liittyvää osaamistani myös tulevaisuudessa.

 
Näyttökuva 2022-6-18 kello 9.18.06.png

Susanne

Ratkaisukeskeisen, keho- ja seksuaalispainotteisen lyhytterapian opiskelija ja sosionomi

Hei! Olen Susanne - ihmisten elämäntarinoita, metsää ja värikkäitä irtokarkkeja rakastava tuusulalainen. 


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi keho- ja seksuaalispainotteiseksi lyhytterapeutiksi ja tarjoan nyt opiskelijahintaan lyhytterapiaa Fensalirin tiloissa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa, jossa sinun vahvuutesi, voimavarasi ja niiden valjastaminen käyttöön ovat työskentelymme keskiössä. Lyhytterapia sopii hyvin ahdistuksen ja masennuksen hoitoon sekä erilaisiin elämän kriisitilanteisiin. 

Yritykseni Terapia- ja perhepalvelu Sauma vastaa myös vanhemmille siihen psyykkisen tuen tarpeeseen, joita neuvolapalvelut harvemmin pystyvät tarjoamaan. Sauma kulkee rinnallasi aina lapsihaaveesta pikkuvauvavuoden päättymiseen asti, eli koko perinataalivaiheen ajalle, jotta sinulla olisi turvallisempi ja levollisempi mieli tavoitella perheenlisäystä. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

 
Satu Niemi.JPEG

Satu

Skeematerapeutti, eroasiantuntija

Hei! Olen Satu Niemi, kahden lapsen äiti Tuusulasta. Olen valmistunut vuonna 2021 Skeema- eli tunnelukkoterapeutiksi sekä eroasiantuntijaksi.

Vastaanotollani käyvät yksityishenkilöt sekä pariskunnat jotka ovat huomanneet, että heillä on haasteita läheisissä ihmissuhteissaan saman kaavan toistuessa yhä uudestaan. 

Tunnelukkoterapiassa löydät keinoja murtaa haitallisen, lapsuudessa opitun mallin toimia haastavissa tilanteissa. Terapian avulla sinun on mahdollista saavuttaa toimivampi arki niin parisuhteessa kuin muussakin elämässä, jossa tunnelukkosi ovat aktiivisina.

Autan asiakkaitani mikäli heillä on eroaikeita tai he ovat jo eronneet, käsittelemään tunteitaan kohdatessaan vaikeaa tilannetta. Minulla on myös kokemusta muunlaisesta auttamisesta eron jälkeen, esimerkiksi lasten huoltajuusasioiden järjestämisessä. Ammattilaisten avun saanti kun voi kestää yllättävän pitkään.

Terapian lisäksi tarjoan rentouttavia hoitoja, kuten imukuppihierontaa.

Lue lisää Lempeyttä sinulle -yritykseni sivuilta www.lempeyttasinulle.com

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!