IMG_0622.JPG

Tarvikevuokraus

Elle TENS - La Bassine

 

Elle TENS

Synnytyskivun lievitykseen lääkkeettömästi, mutta tehokkaasti!

Mikä on Elle TENS?

Elle TENS on tehokas lääkkeetön synnytyskivunlievitysmenetelmä. Laite on pieni ja kevyt ja se toimii paristoilla. Ihoon kiinnittyvien elektrodilappujen kautta saadaan laitteen tuottama sähköstimulaatio suoraan kipusyihin lievittämään synnytystuntemuksia.

Elle TENS on tutkittu hoitomuoto, se on turvallinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Miten käytän Elle TENS -laitetta?

Elle TENS -laitteen voit pujottaa vaikka nauhalla kaulaasi, jolloin laite pysyy koko ajan lähelläsi. Voit helposti säätää laitteen stimulaation voimakkuuden haluamallesi tasolle. Supistuksen tullessa painat vain BOOST -nappia, jolloin stimulaatio automaattisesti ja nopeasti voimistuu säätämällesi tasolle. Samasta napista painamalla saat stimulaation myös pois supistuksen mentyä.

Voit käyttää laitetta sekä kotona että sairaalassa. Samaan aikaan TENS-laitteen kanssa voit käyttää esimerkiksi lämpöpussia, akupunktiota, ilokaasua sekä kohdunkaula- ja pudendaalipuudutusta. Suihkuun tai ammeeseen ei voi mennä laitteen kanssa, mutta voit palata käyttämään sitä suihkun/ammeen käytön jälkeen. TENS -laite on mainio apu automatkalla sairaalaan!

Milloin voin aloittaa Elle TENS -laitteen käytön?

Voit aloittaa laitteen käytön jo raskausviikolta 37+0 alkaen. Laite helpottaa oloasi jo ennen varsinaisia synnytyssupistuksia. Kokeile vaikka käyttää laitetta ennen nukkumaan menoa nukahtamisen helpottamiseksi!

Milloin Elle TENS -laitetta ei voi käyttää?

Mikäli sinulla on epilepsia tai metallisia implantteja kehossasi, et voi käyttää TENS-laitetta. Laitetta ei tule raskauden aikana käyttää muuhun kuin supistuskipuun. Suihkun ja ammeen käytön ajaksi TENS-laite tulee ottaa pois.

Miten Elle TENS -laite auttaa?

TENS-laitteen teho kivunlievityksessä perustuu laitteen ihon läpi lähettämiin heikkoihin sähköimpulsseihin, jotka heikentävät kipuviestien kulkeutumista aivoihin. Impulssit ikään kuin valtaavat kipusyyt itse kivulta, jolloin olo helpottuu. Impulssit saavat myös kehon endorfiinituotannon käyntiin, joka toimii erinomaisena, luonnollisena kehon omana kivunlievitysjärjestelmänä.

Mitä Elle TENS -vuokraan sisältyy?

Laitteen mukana saat elektrodit, käyttöohjeet, kaulanauhan, varaparistot ja säilytyspussin.

VUOKRAUSHINNASTO:

2 viikkoa 32 €

3 viikkoa 36 €

4 viikkoa 40 €

5 viikkoa 44 €

Postitus + 9 €

Varaelektrodit + 12 €

Vuokra-ajan jatko + 10 €/alkava viikko

Hinnat sis. alv. 24 %

 
 

"Kiitos paljon vuokrasta, laite toimi erinomaisesti ja ajoi asiansa paremmin kuin olisin voinut koskaan edes toivoa!"

Arla

La Bassine

Synnytysallas

Ilmatäytteinen synnytysallas on helppo kasata ja se täyttyy nopeasti. Vesi on hyvä apu sekä synnytyksen avutumisvaiheessa että ponnistamisvaiheessa. Altaan mukana saat kaikki tarvittavat sähköpumput, letkut, hanaliittimet ja vesilämpömittarin. Allas ja tarvikkeet puhdistetaan ja tarkistetaan aina ennen vuokrausta. Kertakäyttöinen suojamuovi (pakollinen) ostettava erikseen.

Hinta 99 € / 5 viikkoa

Hinta sis. alv. 24 %

Vain nouto Tuusulasta. Noudettaessa saat pienen ohjeistuksen altaan ja sen oheistarvikkeiden käyttöön. Kirjalliset ohjeet saat sekä sähköisesti että laminoituna paperiversiona.