Back Massage

Fensalirin hierontahoidot

Klassinen hieronta

Purentalihashieronta

Fasciakäsittely

Rentouttavat yhdistelmähoidot

Dry needling

Salla ja Riikka aloittivat koulutetun hierojan opinnot Hierontakoulu Atlaksessa tammikuussa 2021. Nyt opinnot ovat tulleet päätökseen. Joukkoon liittyy vuoden 2022 alusta myös koulutettu hieroja, urheiluhieroja Tiia.

Kaikki hierojamme tekevät klassista hierontaa. Salla tarjoaa klassisen hieronnan lisäksi rentouttavia, virkistäviä ja hemmottelevia yhdistelmähierontahoitoja, joissa hän hyödyntää vyöhyketerapeuttista, ayurvedista ja klassista hierontaa sekä akupainantaa ja guashausta. Uutena lisänä myös fasciakäsittely. Tiialle voi varata aikaa myös urheiluhierontaan (valitse klassinen hieronta ja kirjoita lajisi lisätiedot-kohtaan), purentalihashierontaan ja fasciakäsittelyyn. Tiia tekee myös dry needling -hoitoa osana vastaanottokäyntiä.

Lue palveluista lisää alta.

Klassinen hieronta

Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia lihaskireyksiä ja -jäykkyyksiä, kroonista tai akuuttia kipua, kehon stressitiloja ja jopa kehon virheasentoja. Hieronta palauttaa myös kehoa rasituksesta esimerkiksi urheilun jälkeen. 

Klassinen hierontakäsittely keskittyy pehmytkudoksiin mikä on aina turvallinen ja miellyttävä hoitomuoto. Hieronnan ei kuulu sattua, ainoastaan "makea kipu" kuuluu asiaan. Koulutetun hierojan ammattitutkintoon kuuluu laaja anatomian tuntemus.

Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jossa otetaan huomioon urheilijan laji ja sen aiheuttama kuormitus keholle.

Hoidamme sinua yksilöllisesti tehden aina ensin pienen haastattelun ja tutkimuksen. Ensikäynnille suosittelemme 60-75 minuutin vastaanottoaikaa.

Purentalihashieronta

Purentalihasten käsittely lieventää ja rentouttaa pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueella sijaitsevaa lihasjännitystä ja kipua.


Hoito aloitetaan aina haastattelulla ja tutkimisella, jotta saisit hoidosta parhaan avun, sillä jokainen tapaus on omansa.


Hoidossa käsitellään rinnan ja kaulan lihakset sekä kasvojen alue. Purentalihaksia hoidetaan myös suun sisäpuolelta. Suun sisäpuolen käsittely toteutetaan käyttäen steriilejä hanskoja.


Pahoissa kiputiloissa hoitoon voidaan yhdistää dry needlingiä (lisätietoja alla) lisäpalveluna.


Suositeltava aika ensikäynnille on 75 minuuttia, jatkohoitona 60 tai 40 minuutin käynnit yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kivun ollessa hankalaa ja purentaongelmien ollessa vaikeita jatkohoitokin kannattaa valita 75 minuutin pituisena. Hoitaja antaa suosituksen.

Dry needling

Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akuneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytän ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.


Tyypillisiä vaivoja, joita hoidetaan kuivaneulauksella, ovat mm. hartia- ja selkäkivut, migreeni, tenniskyynärpää, "penikkatauti" sekä muut lihasperäiset kiputilat. Hoitomuoto sopii erinomaisesti myös urheilijoille. 

Fensalirilla Tiia tekee kuivaneulausta vastaanottokäynnin ohessa.

Fasciakäsittely

Fasciakäsittelyä tehdään tarpeen mukaan aina klassisen hieronnan vastaanoton yhteydessä, mutta voit valita myös käynnin jolla keskitytään pelkkään fascian huoltamiseen.

Lisätietoja hoidosta tässä pian!

Rentouttava yhdistelmähieronta

Rentouttava yhdistelmähieronta nimensä mukaisesti hoitaa ja rentouttaa sinua kokonaisvaltaisesti. 

Jokainen hoito sisältää pää-, kasvo- ja niskahieronnan, vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden hoidon korvista ja jalkateristä sekä jalkahieronnan. 

Hoidon pituuden mukaan hieron kätesi, hartiasi, selkäsi sekä ristiluun alueen. Arvioin hoidon tarpeesi aina pienellä haastattelulla ennen hoitoa, jotta osaan keskittyä oikeisiin asioihin.

Hellä, eri tekniikoita hyödyntävä yhdistelmähoito on yllättävän tehokas helpottamaan kehon kireyksiä, kipuja ja kolotuksia.

Hieronnassa käytetään erilaisia yrttiöljyjä. Voit valita myös täysin neutraalin ja tuoksuttoman siemenöljyn. Halutessasi öljyyn voidaan sekoittaa aromaterapeuttisia öljyjä, kuten rauhoittavaa laventelia tai piristävää appelsiinia.

Yhdistelmähoidon jälkeen tunnet olosi yhtäaikaa virkeäksi ja rentoutuneeksi!

Saatavana myös vyöhyketerapeuttista ja klassista hierontaa yhdistävä lempeä hoito lapsille. Hoito auttaa mm. lapsen levottomuuteen, univaikeuksiin ja esim. kasvukipuihin. Hoito tehdään lapsen ehdoilla.

Katso alta asiakaspalautteet ja hinnasto!

 
Hieroja ja doula Salla 1.jpg
 

"Ihanan lempeä ja rauhoittava hoito. Sun oma rauhallinen ja lämmin olemus ja hellä ote tekivät hoidosta tosi miellyttävän. Ihanan erilainen hoito kun olen tottunut siihen, että hieronta sattuu! Olen voinut hoidon jälkeen tosi hyvin."

Eeva

"Yksilöllistä palvelua, juuri sellaista mitä arvostan!"

Anonyymi palaute

Uskomatonta, miten tuo korvien käsittely tuntui ihan alaselässä saakka!

Annemari

 
Head Massage

Hinnasto

Klassinen hieronta:

100 min 83 €

90 min 73 €

75 min 63 €

60 min 53 €

50 min 48 €

40 min 40 €

Pään ja niskan alueen klassinen hieronta

40 min 40 €

Jalkojen klassinen hieronta

40 min 40 €

***

Purentalihashieronta:

Ensikäynti 75 min 73 €

Jatkokäynti 75 min 73 €

Jatkokäynti 60 min 63 €

Jatkokäynti 40 min 50 €

***

Fasciakäsittely:

60 min 55 € (Tiia)

60 min (harjoitushinta Sallalle) 45 €

***

Hemmottelevat yhdistelmähoidot:

Virkistävä ja rentouttava pää- ja jalkahieronta

30 min 39 €

Virkistävä ja rentouttava pää-, käsi- ja jalkahieronta

40 min 44 €

Klassinen hieronta ja aromaterapia

50 min 52 €

Rentouttava yhdistelmähieronta

60 min 65 €

Syvärentouttava yhdistelmähieronta

75 min 75 €

Syvärentouttava yhdistelmähieronta

90 min 85€

Vyöhyketerapeuttinen hieronta lapsille

40 min 42 €

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään