Back Massage

Fensalirin hierontahoidot

Klassinen hieronta

Urheiluhieronta

Purentalihashieronta

Fasciakäsittely

Rentouttava hieronta

Dry needling

Hyvää oloa ja terveyttä asiantuntevasta hieronnasta!

Klassinen ja urheiluhieronta

Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia lihaskireyksiä ja -jäykkyyksiä, kroonista tai akuuttia kipua, kehon stressitiloja ja jopa kehon virheasentoja. Hieronta palauttaa myös kehoa rasituksesta esimerkiksi urheilun jälkeen. 

Klassinen hierontakäsittely keskittyy pehmytkudoksiin mikä on aina turvallinen ja miellyttävä hoitomuoto. Hieronnan ei kuulu sattua, ainoastaan "makea kipu" kuuluu asiaan. Kun pystyt rentoutumaan hoidon aikana, myös hermostosi ja kudoksesi rentoutuvat. Joskus myös ns. "kovempi käsittely" on paikallaan, mutta hoidontarpeen arvion tekee hierojasi yhdessä sinun kanssasi. 

Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jossa otetaan huomioon urheilijan laji ja sen aiheuttama kuormitus keholle sekä harjoituskaudet. Kun haluat urheiluhieronta-ajan, varaa hieronta-aika suoraan urheiluhierojillemme.

Koulutetun hierojan ammattitutkintoon kuuluu laaja anatomian tuntemus. Löydät Fensalirin koulutetut hierojat Valviran JulkiTerhikistä.

Hoidamme sinua yksilöllisesti tehden aina ensin pienen haastattelun ja tutkimuksen. Ensikäynnille suosittelemme vähintään 60 minuutin vastaanottoaikaa.

Purentalihashieronta

Purentalihasten käsittely lieventää ja rentouttaa pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueella sijaitsevaa lihasjännitystä ja kipua.


Hoito aloitetaan aina haastattelulla ja tutkimisella, jotta saisit hoidosta parhaan avun, sillä jokainen tapaus on omansa.


Hoidossa käsitellään rinnan ja kaulan lihakset sekä kasvojen alue. Purentalihaksia hoidetaan myös suun sisäpuolelta. Suun sisäpuolen käsittely toteutetaan käyttäen steriilejä hanskoja.


Pahoissa kiputiloissa hoitoon voidaan yhdistää dry needlingiä (lisätietoja alla) lisäpalveluna.


Suositeltava aika ensikäynnille on 75 minuuttia, jatkohoitona 60 tai 40 minuutin käynnit yksilöllisesti tilanteen mukaan. Kivun ollessa hankalaa ja purentaongelmien ollessa vaikeita jatkohoitokin kannattaa valita 75 minuutin pituisena. Hierojasi antaa suosituksen.

Dry needling

Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akuneuloilla tehtävää hoitoa. Neuloina käytän ohuita, steriilejä suojakaasuun pakattuja kertakäyttöneuloja.

Tyypillisiä vaivoja, joita hoidetaan kuivaneulauksella, ovat mm. hartia- ja selkäkivut, migreeni, tenniskyynärpää, "penikkatauti" sekä muut lihasperäiset kiputilat. Hoitomuoto sopii erinomaisesti myös urheilijoille. 

Fensalirilla ainoastaan Tiia tekee kuivaneulausta vastaanottokäynnin ohessa, pienellä lisämaksulla.

Fasciakäsittely

Tuntuuko siltä, että ihon alla on "kiristävä paita"? Onko sinulla kireydestä johtuvaa kehon virheasentoa? Treenaatko kovaa ja kehosi kaipaa kunnollista huoltoa?

Fasciakäsittely sopii sinulle, jos vastasit kyllä!

Fasciakäsittelyä tehdään myös tarpeen mukaan klassisen hieronnan vastaanoton yhteydessä, mutta voit valita myös käynnin jolla keskitytään hoitoon puhtaasti fascian huollon näkökulmasta.​

Hieronta tehdään käsin sekä erilaisin apuvälinein kuten imukupeilla ja fasciaraudalla. Olosi on hoidon jälkeen uudistunut. Muistathan juoda erityisen hyvin fasciakäsittelyn jälkeen!

Fensalirin rentouttava hieronta

Rentouttava hieronta nimensä mukaisesti hoitaa ja rentouttaa sinua kokonaisvaltaisesti. 

Jokainen hoito sisältää pää-, kasvo- ja niskahieronnan, vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden hoidon korvista ja jalkateristä sekä jalkahieronnan. 

Hoidon pituuden mukaan hierotaan kädet, hartiat, selkä, pakarat sekä ristiluun alue. Hoidon tarve arvioidaan aina pienellä haastattelulla ennen hoitoa.

Hellä, eri tekniikoita hyödyntävä yhdistelmähoito on yllättävän tehokas helpottamaan kehon kireyksiä, kipuja ja kolotuksia. Kun keho käsitellään päästä varpaisiin, ryhtisi oikenee ja kevenee. Rentouttava hieronta on myös oivallinen hoito palauttamaan kehoa rasituksesta.

Hieronnassa käytetään luomuöljyä ja hyödynnetään aromaterapiaa. Voit valita myös täysin tuoksuttoman hoidon.

Rentouttavan hieronnan jälkeen tunnet olosi yhtäaikaa virkeäksi ja rentoutuneeksi, mielesi on rauhoittunut ja onnellinen.

Lapsille

Saatavana myös vyöhyketerapeuttista ja klassista hierontaa sekä jäsenkorjausta yhdistävä lempeä hoito lapsille. Hoito auttaa mm. lapsen levottomuuteen, univaikeuksiin ja esim. kasvukipuihin.

Hoito tehdään lapsen ehdoilla, vanhempien läsnäollessa. Valitse taaperolle 40 minuutin ja kouluikäiselle lapselle 50 minuutin vastaanottoaika.

Katso alta asiakaspalautteet ja hinnasto!

 
Hieroja ja doula Salla 1.jpg
 

Ihanan lempeä ja rauhoittava hoito. Sun oma rauhallinen ja lämmin olemus ja hellä ote tekivät hoidosta tosi miellyttävän. Ihanan erilainen hoito kun olen tottunut siihen, että hieronta sattuu! Olen voinut hoidon jälkeen tosi hyvin.

Yksilöllistä palvelua, juuri sellaista mitä arvostan!

Eeva

Anonyymi palaute

Uskomatonta, miten tuo korvien käsittely tuntui ihan alaselässä saakka!

Hoito oli täydellisen rentouttava ja aivan ihana!

Annemari

Virpi

 
Head Massage

Hinnasto

Klassinen hieronta:

100 min 89 €

90 min 79 €

75 min 69 €

60 min 59 €

50 min 50 €

40 min 42 €

30 min 35 €

Pään ja niskan alueen klassinen hieronta

45 min 47 €

Jalkojen klassinen hieronta

45 min 47 €

***

Purentalihashieronta:

Ensikäynti 75 min 75 €

Jatkokäynti 75 min 75 €

Jatkokäynti 60 min 65 €

Jatkokäynti 40 min 52 €

***

Fasciakäsittely:

60 min 64 €

75 min 74 €

***

Klassinen hieronta ja aromaterapia

50 min 54 €

75 min 73 €

Fensalirin rentouttava hieronta

60 min 65 €

75 min 75 €

90 min 85 €

100 min 94 €

Lempeä vyöhyketerapeuttinen hieronta lapsille

40 min 44 €

50 min 54 €

Klassisen hieronnan palveluissa alv. 0 %

Muut sis. alv. 24 %

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään