Reiki Treatment

Ayurvediset hoidot ja hermoratahieronta

Ayurvediset hoidot

Termi Ayurveda tulee sanskritin kielestä ja tarkoittaa “elämisen taitoa” (ayur = elämä, veda = tieto/ymmärrys).

Kyseessä on 3000 vuotta vanha terveystiede, jonka päämääränä on täydellisin mahdollinen terveys. Ayurveda sisältää syvällisen tiedon kehon ja mielen välisestä tasapainosta. Tämä tasapaino on se, joka helposti järkkyy kiireisen elämäntyylimme ja moninaisen kuormituksen keskellä.

WHO:n julkilausumassa ayurveda luetaan yhdeksi niistä täydentävistä hoitomuodoista, joiden käyttöä rinnakkain länsimaisen lääketieteen kanssa tulisi kehittää edelleen.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on vuosituhansia vanha kiinalainen hoitomuoto, joka vaikuttaa erityisesti autonomiseen ja somaattiseen (eli tahdosta riippuvaiseen ja tahdosta riippumattomaan) hermostoon.

Lue lisää hoidoista alta ja varaa aika Annelle.

Anneen voit tutustua tästä linkistä.

 
Hand Massage

Intialainen jalka- ja käsihieronta eli ayurvedinen refleksologia

Ihana ylellinen 75 minuutin hoito, jossa hierotaan kädet kyynärpäästä ja jalat polvesta alaspäin erilaisia tekniikoita käyttäen. 


Hoito rentouttaa mielen, parantaa unenlaatua, energisoi ja puhdistaa. Se lisää raajojen verenkiertoa, tehostaa lymfan toimintaa, auttaa lihassärkyihin.


Hoidossa käytetään luomulaatuista hoitoöljyä, joka ravitsee ihoa jaloissa ja käsissä. Hoidossa käytetään myös nk. marma-terapiaa, joka poistaa energiatukoksia sekä lisää energian kiertoa kehossa. 


Jalkapohjat ja kämmenet hangataan pyörivin liikkein pronssisella kasa-maljalla. 

75 min 75 €

 
Head Massage

Intialainen päähieronta

Tämä erittäin suosittu, rentouttava ja tasapainottava hoito tehdään makuuasennossa hoitopöydällä. Pään, kasvojen ja korvien lisäksi hierotaan hartiat, olkavarret sekä lavan alueet.

45 min 49 €

 
Head Massage

Hermoratahieronta

Kehon hermotus on jatkumo, kaikki liittyy kaikkeen. Tällöin häiriö jatkumon jossakin kohdassa voi aiheuttaa oireilua kaukana varsinaisesta ongelmakohdasta.


Hermoratahieronnassa keho hoidetaan päästä varpaisiin erityisellä yhtä aikaa pyörittävällä ja painavalla tekniikalla. Hoito rentouttaa ja elvyttää sinua kokonaisvaltaisesti. 

Hoito on toimivin sarjahoitona, mutta jo yhdestä kerrasta on sinulle hyötyä.

100 min 93 €

90 min 85 €

75 min 75 €

Sarjahoidot:

3 x 90 min 243 €

3 x 100 min 267 €

5 x 90 min 400 €

5 x 100 min 435 €

 
Relaxing Massage

Ki-energiahieronta

Hemmotteleva ja erittäin rentouttava hoito, jossa hierotaan koko vartalo luomuöljyllä erilaisin tekniikoin. Tämän lisäksi hierotaan pää ja kasvot ilman öljyä. Energiahieronta tasapainoittaa kehon energiakeskuksia eli chakroja.

Ki-energiahieronta voi auttaa rentoutumaan, lisätä ihon kimmoisuutta, edesauttaa sairaudesta parantumista, elvyttää verenkiertoa, hoitaa unettomuutta, lievittää päänsärkyjä sekä niska-hartiaseudun jännityksiä sekä helpottaa ruoansulatusvaivoja ja ravinnon imeytymistä.

90 min 85 €

Sarjahoito:

3 x 90 min 243 €

 

Olipas se ihana hoito! Oli niin rentouttavaa että taisin nukahtaa.

Annen lämmin ja ystävällinen olemus tekee käynnistä ihanan ja Ki-energiahoito on täydellinen rentouttaja - oli sitten stressaantunut tai ei.

Ulla

Tarja

 
Massage

Katso ja varaa ajanvarauskalenterista myös muut ihanat hoidot!

Kohottava kasvo- ja päähieronta "Facelift" 60 min 68 €

Ayurvedinen "facelift" ja jalkahieronta 90 min 85 €

Intialainen kasvo- ja päähieronta 60 min 65 €

Intialainen ylävartalohoito 60 min 68 €

Intialainen jalkahieronta 45 min 49 €

Intialainen käsihieronta 30 min 39 €